Sytske Pruiksma

Mijn naam is Sytske Pruiksma, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Wij wonen in Workum.

Ik ben werkzaam in het onderwijs en ik sta al meer dan 25 jaar voor de klas. Als 'oud' klosser bewaak ik het kleuteronderwijs en volg ik nauwlettend de ontwikkeling van de kleuter. Daarnaast heb ik ervaring in de midden- en bovenbouw en in het speciaal onderwijs.

Mijn interesse ligt voornamelijk bij het individuele kind. Het huidige onderwijssysteem biedt niet altijd de mogelijkheid dit individuele kind die aandacht te geven die het kind op dat moment nodig heeft. Ieder kind heeft talenten en kwaliteiten die tijdens het leren worden ingezet. Voor mij interessant waar die kwaliteiten en talenten liggen. Een prachtig gegeven, ik sta elke keer weer versteld hoe kinderen hun eigen oplossingen kunnen bedenken.

Met dit gegeven ben ik gestart in 2010 met de basistraining 'De kunst van kindercoaching' en in 2012 met de opleiding. Sinds een jaar draai ik met veel enthousiasme mijn eigen praktijk.

In 2013 heb ik mijn certificaat gehaald voor trainer: 'Ik Leer Leren' een leermethode voor kinderen vanaf 10 jaar. Daarnaast werk ik met de methode: 'Ik Leer Anders.' Op de site
www.ikleeranders.nl staan reacties van ouders en kinderen.
Ontwerp: AF Design
© 2023 Kindercoach Keesie I AF Design E-mail